Itäinen Uusimaa on kauan ollut ilman omaa edustajaa eduskunnassa. Otto Andersson on vihdoinkin se joka tulee tämän aukon täyttämään! Hänellä on juuret syvällä Loviisanseudulla, ja toimii edelleen koko sydämestään kotikuntansa asioiden eteen, vaikka onkin jo pitkään tehnyt uraa myös valtakunnan tasolla, RKP:n poliittisena ja juridisena asiantuntijana eduskunnassa. Nuoresta iästään huolimatta Otto on hankkinut kosolti kokemusta politiikanteosta, nuoruuden koulu- ja opiskelijapolitiikasta vastuullisiin tehtäviin niin kunnallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla.

Otto on esimerkillisen kaksikielinen ja tullut tunnetuksi asiallisuudestaan ja rauhallisuudestaan, sekä kyvystään analysoida monimutkaisia kokonaisuuksia, kuunnella vastapuolta sekä toimia sillanrakentajana – poliitikolle kullanarvoisia ominaisuuksia. Tehtävässään kaupunginvaltuuston puheenjohtajana hän nauttii arvostusta yli puoluerajojen, ja hän on keskeisesti vaikuttanut loviisalaispolitiikassa selkeästi parantuneeseen ilmapiiriin.

Olemme vakuuttuneita siitä, että Otto tulee jonain päivänä edustamaan meitä eduskunnassa, ja tekemään sen menestyksellä. Ja mitä nopeammin, sen parempi. Siksi annamme äänemme Otolle!

Agneta Alm
Lars-Olof Bäcklund
Benita Ekebom-Jönsas
Leena Lindfors
Petra Paakkanen
Thomas Rosenberg

 entisiä varsinaisia jäseniä Loviisan kaupunginvaltuustossa