Otto Andersson Eduskuntavaalit 2019

Ymmärrystä ja yhteistyökykyä

Politiikassa menestyminen ja tulosten saavuttaminen edellyttävät osaamista monissa eri asiakysymyksissä, mutta myös yhteistyökykyä yli puoluerajojen.
Monipuolinen työkokemukseni eduskunnasta ja oikeusministeriöstä antaa minulle hyvät edellytykset kansanedustajan työhön.

Kiitos!

Olen äärettömän kiitollinen siitä suuresta luottamuksesta, jonka sain eduskuntavaaleissa.
3349 ääntä on enemmän, kuin osasin odottaa!
Kiitos vielä kerran. Työ jatkuu!.

Riitta Sinkkonen

Riitta Sinkkonen

Apulaisrehtori, Loviisa

“Otto Andersson on asioihin huolellisesti ja monipuolisesti perehtyvä, avarakatseinen ehdokas. Huolimatta mahdollisista näkemyseroistamme luotan Oton osaamiseen sekä haluun ja kykyyn paneutua yhteisten asioiden hoitamiseen.
Arvostan Oton rentoa ja rauhallisen jämäkkää tapaa toimia.”

 

Ville Andersson

Ville Andersson

Vuoden nuori taiteilija 2015

“Oman alansa asiantuntemuksensa lisäksi Otto hallitsee myös isoveljenä olemisen taidon. Hän on veli, jonka kanssa on luonnollista ja helppo puhua, oli aihe mikä tahansa. Laaja-alainen uteliaisuus ja kiinnostus maailmaa ja sen ilmiöitä kohtaan heijastuu myös hänen tavassaan kohdata muita ihmisiä – häntä ajaa teenpäin vilpitön ja aito halu työskennellä meidän kaikkien yhteisen hyvän puolesta.”

Christel Liljeström

Christel Liljeström

Sipoo

”Monen vuoden yhteistyö Oton kanssa on osoittanut, että hän on ahkera, diplomaattinen ja asiantunteva. Ominaisuuksia, joita tarvitaan eduskunnassa.”

Hanna Lönnfors

Hanna Lönnfors

Porvoo

“Olen tuntenut Oton lapsuudesta saakka ja olemme käyneet yhdessä esikoulun, peruskoulun ja lukion. Otto tiesi jo varhaisessa vaiheessa haluavansa olla mukana vaikuttamassa tärkeiksi tuntemissaan asioissa. Luotan täysin, että hän tekee parhaansa muun muassa koulutuskysymyksissä Hän on oikea henkilö, jotta yhteinen seutumme olisi kaikista paras.”

Thomas Elfgren

Thomas Elfgren

Sipoo

”Ehdokas, joka ansaitsee äänesi, on perehtynyt sekä globaaleihin että paikallisiin kysymyksiin. Kokemuksen mukaan hän näkee, miten päätökset vaikuttavat äänestäjän perusoikeuksiin ja subjektiiviseen turvallisuudentunteeseen. Otto on juuri sellainen. Aina halukas kuuntelemaan. Aina valmis ymmärtämään ja vaikuttamaan.”

Anna Abrahamsson

Anna Abrahamsson

Sipoo

”Olen vuosien saatossa tehnyt yhteistyötä Oton kanssa niin paikallisella, alueellisella kuin valtakunnallisellakin tasolla. Tulevat vuodet ovat tärkeitä Itä-Uusimaalle ja politiikassa tarvitaan henkilöitä, jotka kuuntelevat, paneutuvat asioihin ja löytävät ratkaisuja. Otto on yksi heistä.”

 

Kristian Willner

Kristian Willner

Yrittäjä, Loviisa

“Otossa on jo kaikki ne elementit jotka kansanedustajasta tulee löytyä: yhteistyökykyä yli puoluerajojen, laaja verkosto, halu paneutua loputtomaan määrään eri tekijöitä, sekä erinomainen tietämys hallinnosta ja valtiotieteestä. Sen lisäksi, että on vielä hyvä tyyppikin.”